| Forum | Rejestracja | Odpowiedz | Szukaj | Statystyki | Lista użytkowników | Zgłoś problem |
Unfallwagen.net / EUROPA-AUTO-HANDEL / Dokumenty eksportowe Francja - nie ma kart gris - brak dowod eksportowych

Autor Treść
samg
Użytkownik
# Napisany: 5 Gru 2009 20:04
Odpowiedz 

Jak wiadomo od 15 pazdziernika zmienily sie przepisy i jest problem z dokumentami rejestracyjnymi we Francji, mianowicie prefektury nie wydaja kart gris, jesli ktos ma taki problem prosze o kontakt: 794-25-10-10, pozdrawiam

# Napisany: 9 Gru 2009 22:14
Odpowiedz 

Witam!
Mam problem, sprowadziłem z Francji samochód tj. BMW 330 CI i mam problem bo nie mam tej karty gris tylko dostałem teraz to: Fiche d'identification du vehicule. Jest to model z najlepszym możliwym wyposażeniem i wartość jest wysoka. Jeśli wie ktoś jak ten problem rozwiązać proszę o odpowiedz, jeśli jest ktoś w stanie mi pomóc - zapłace!!!.

# Napisany: 10 Gru 2009 09:22
Odpowiedz 

Idzie ten problem rozwiązac ale w DE moge cos podpowiedzieć piscie email davids44@tlen.pl

Twoja wypowiedź
Pogrubienie  Kursywa  Podkreślenie  Wstaw obrazek  Wstaw URL/Link     :) [nerwus] :p :( więcej uśmieszków Wyłącz uśmieszki
» Login  » Hasło 
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą pisać na forum. Proszę wprowadzić swój login i hasło albo przejść do rejestracji.

Aktualnie na forum: Gości - 1
Użytkowników - 0
Najwięcej użytkowników (16) było obecnych 3 Lip 2008 09:10
Gości - 16 / Użytkowników - 0
Copyright©Dana-Press Powered by miniBB forum software © 2001-2005