| Forum | Rejestracja | Odpowiedz | Szukaj | Statystyki | Lista użytkowników |
Unfallwagen.net / EUROPA-AUTO-HANDEL / Auta powypadkowe z ubezpieczalni Niemieckiej-aukcje online

Autor Treść
oscar126
Użytkownik
# Napisany: 14 Mar 2010 16:06
Odpowiedz 

WITAM!
Posiadam stronę internetowa z aukcjami online aut powypadkowych z ubezpieczalni Niemieckich,dziennie 400 aut licytowanych,udział w licytowaniu mogą brać tylko firmy związane z obrotem pojazdami ,auto handel,warsztaty samochodowe ,recykling ! Osoby prywatne nie mają dostępu do licytacji ani wglądu. O cenie zakupu nie muszę wspominać każdy zdaje sobie sprawę jakie są ceny ,z tej strony korzystaj właściciele placów w Niemczech.

Polskie firmy mogą brać udział w licytowaniu .Licytacja wystawionego pojazdu trwa dwa dni ,dziennie dochodzi 150 pojazdów .Stronkę polecam właścicielom komisów samochodowych oraz właścicielom warsztatów samochodowych!Stronka do odsprzedania . pozdrawiam

Mój adres oscar126@wp.pl

# Napisany: 15 Mar 2010 18:11
Odpowiedz 

jak mozesz to wysli mi linka lub powiedz jaka to strona ,ile chcesz za ta stronke napewno sie dogadamy pozdrawiam ilonahn

# Napisany: 25 Mar 2010 22:25
Odpowiedz 

hmm bez linku to oferta jest torchę marna, poproszę również link do strony

Pozdrawiam

# Napisany: 30 Mar 2010 20:44
Odpowiedz 

Witam, proszę o kontakt duudk@wp.pl. Dzięki.

# Napisany: 19 Kwi 2010 13:51
Odpowiedz 

oscar126 - jestem zainteresowany Twoją ofertą. Napisz do mnie na maila jaka cena i jak to ma wyglądać - andrzejkluska@vp.pl

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz

Twoja wypowiedź
Pogrubienie  Kursywa  Podkreślenie  Wstaw obrazek  Wstaw URL/Link     :) [nerwus] :p :( więcej uśmieszków Wyłącz uśmieszki
» Login  » Hasło 
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą pisać na forum. Proszę wprowadzić swój login i hasło albo przejść do rejestracji.

Aktualnie na forum: Gości - 1
Użytkowników - 0
Najwięcej użytkowników (61) było obecnych 20 Lut 2010 08:16
Gości - 61 / Użytkowników - 0
Copyright©Dana-Press Powered by miniBB forum software © 2001-2005